Oldalak

2012. június 18., hétfő

What freaks me out this summer- Ami iden nyaron kiakaszt

Summer is one of the worst seasons fashionwise. During winter I believe people realized they were doing something wrong, but the only reason they don't dress like that anymore is because their asses would freeze in only legging. Let's see what freaks me out this summer!
------------------------------
Divat-szempontbol a nyar az egyik legborzasztobb evszak. Telen ugy tunik, mintha az emberek rajonnenek, hogy vallalhatatlanok a cuccok, amik nyaron ellepik az utcat, de iden is csalodnom kellett, valoszinuleg csak azert nem lattam annyi embert telen cicanadragban, rovid poloban rohangalni, mert befagyott volna a fenekuk. Lassuk, mi akaszt ki iden nyaron!

1. Fake designer bags\ Kamu tervezoi taskak


This might be constant during the year, but in the summer I see even more fake bags showing themselves in broad daylight. I know not anybody can afford  real Chanel, Louis Vuitton or Prada bag, but hey, it's still better to have something cheaper but nice than buying one of those crappy quality fakes. No one expects you to have a 1000-dollar bag!
--------------------------------------
Ez valoszinuleg folyamatosan jarja az utcakat, de nyaron mintha tobb hamisitvany mutatkozna meg a napfenyben. Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg maganak, hogy eredeti Chanel, Louis Vuitton vagy Prada taskaja legyen, de hello, meg mindig jobb, ha egy olcso de izleses taskad van, mint egy szar minosegu kamu. Senki nem varja el, hogy mindenki tobb szazezer erteku taskaval rohangaljon! 



2. High heel and wedge heel flip flops\ Magassarku, magastalpu papucsok 

Maybe I'm alone with this, but I freak out every time I see a studded, wood-heel flip flop, but there's so many of them that soon this will be the only thing we can buy. What is even worse than that, is the foam-pump flip flops. I just simply don't understand how can they sell\buy stuff like this!
------------------------------
Lehet, hogy ezzel egyedul vagyok, de engem kikeszit egy szegecselt, magas, fasarku papucs latvanya, megis annyi ilyet latni, hogy mar a csapbol folyik lassan. Ami talan meg ennel is rosszabb, az a szivacstalpu tangapapucs. En tenyleg nem tudom, hogy lehet ilyen cuccokat eladni\megvenni!

3. Bitch-party dresses\ Ribancos buliruhak


Most of these 'creations' remind me of trashy go go dancers in a hidden, underground maffioso's  pub, where they beat you up and steal your money. But! There are girls ACTUALLY WEARING these things for a party! Now for real: do you think you're gonna find a boyfriend if you go out pretty much naked? NO! However, you'll probably find a douchebag who will treat you the way you look like. A little help: it starts with an S and ends in T!
-----------------------------------
Ezek a 'kreaciok' egy eldugott, illegalis diler klubjaban dolgozo, lepukkant go go tancosra emlekeztetnek. A helyen valoszinuleg osszevernek majd ellopjak a penzed. De! Vannak lanyok, AKIK TENYLEG FELVESZNEK egy ilyen ruhat bulizni! Most komolyan: szerinted talalsz pasit magadnak, ha puceran mesz ki az utcara? NEM! Habar most, hogy belegondolok, egy s*eggfej biztosan rad lel, de valoszinuleg ugy fog kezelni, ahogy kinezel.

4. Extra short  denim skirt\ Extra rovid miniszoknya


Is it sexy to see somebody's buttcrack? I didn't thik so. Maybe in an adult movie.
-----------------------
Szexi , ha latszik valakinek a vaganya? Nem hinnem. Talan egy felnott filmben.


 5. Silicone bra straps\ Szilikon melltartopant
It must have been one of the devil's workers, who came up with this stunning idea of silicone bra straps. They cut into your skin, make a vacuum when it's hot, and they also change to a beautiful dirty yellow color from sweet summer sweat. I know girls with bigger breasts can't really wear a bandeau top without a bra that keeps their boobs up, but there is no clothes that look good on everybody. Do not wear a bandeau top with any kind of straps. Thank you.
----------------------------------------
Talan az ordog egyik cinkosa talalta ki ezt az elkepesztoen gyonyoru dolgot, a szilikon melltartopantot. Jol belevag az ember borebe, vakum keletkezik tole, amitol jo piros lesz alatta, es lenyugozo, koszos sarga szinre valtanak az edes nyari izzadsag mellekhatasakent. Tudom, hogy a nagyobb mellu lanyok nem vehetnek fel csotopot melltarto nelkul, ami megtartana oket, de nem minden ruha all jol mindenkin. Ne vegyetek fel csotopot semmilyen melltartopanttal. Koszonom.

6. Overweight women in booty shorts\ Tulsulyos nok picsagatyaban


You need to know your limits. I don't mean to hurt anybody's feelings here, but if you know, you're overweight, you shouldn't wear shorts shorter than the ones that go like to the middle of your thighs. It's not sexy. Also, buying smaller pants than your size is only gonna make your back fat roll down on top of the pants. That's not hot either.
--------------------------------------------
Ismerned kell a hataraidat. Senkit nem akarok megbantani, de ha tudja valaki, hogy tulsulyos, akkor nem kellene combkozepnel rovidebb nacit felvenni. Nem szexi. Ezen kivul, a kisebb meretu nadragtol nem fog az ember kisebbnek tunni, csak annyit erunk el vele, hogy a hathaj ralog a nadrag tetejere. Ez sem tul izgato.

7. Leggings as pants\ Cicanadrag igazi nadrag helyett


If someone wants people to stare at their ass this might be the right way, but if you don't want to look like a fool, don't wear leggings with short T shirts. The minimum size of the top should cover your butt at least. The looks on the street if you wear leggings like pants will not be a compliment, I'm pretty sure.
--------------------------------
Ha szeretne valaki, hogy mindenki megbamulja a feneket, akkor ez a megoldas- ha nem, akkor legalabb feneket takaro polot vegyunk fel hozza. A masoktol erkezo pillantasok abban az esetben, ha leggingset nadragkent veszunk fel, nem biztos, hogy elismeroek lesznek.

8. Tramp stamp hanging out\ Kilogo ribancrendszam


I thought after the episode of How I Met Your Mother, where Ted gets a tramp stamp when he's drunk, people will stop getting them, but I couldn't have been more wrong. What is worse than a tribal tattoo above the butt is wearing clothes that show it. 
----------------------------------------
En azt hittem, hogy az Igy jartam anyatokkal -nak az epizodja utan, amikor Ted ribancrendszamot varrat magara reszegen, rajonnek majd az emberek, hogy nem meno, de nem lett igazam. Ami rosszabb, mint egy nonfiguratv tetko fenek felett az az, ha kilog a feneked a ruhabol, es latszik vele a tetovalas.

Vote what's the worst! - Szavazzatok, mi a legrosszabb!


Which one is the worst?-Melyik a legszornyubb?
 
 
 
 
 
 
 
 





  
pollcode.com free polls 

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel !!!
    A világ legborzasztóbb dolga a szilikonpánt! Az egyik tinimelltartómhoz kaptam ilyet anno, de csak egyszer tudtam felvenni, mert mire hazaértem, már majdnem sírtam, annyira undorítónak találtam, hogy beszippantotta a bőröm. FÚJ!

    VálaszTörlés
  2. Engem az lep meg, hogy meg mindig vannak, akik felveszik! Megbuntetnem az osszes boltot, ahol meg aruljak :D

    VálaszTörlés
  3. Szuper poszt, annyira jól összeszedted, hogy csak egyetértően tudok bólogatni :)) Ma vettem egyébként a fényképezőmhöz új objektívet, és random, kb bele sem nézve kattintgattam pár próbaképet hogy meggyőződjek róla, működik. Hazaérve megnéztem a próbaképeket, és találtam az egyik véletlenül lőtt képen egy csajt, pont a tipikus példája a ne teddnek :D 200 ftos flipflop papucs, minishort, hajgumi, és ezt megkoronázandó kamu LV táska :D Erre olvasom a posztod és tessék :D
    Én egyébként a kamu táskásokat kövezném meg.

    VálaszTörlés
  4. Koszi! Mikor megirtam a bejegyzest, arra gondoltam, hogy majd jo sok olyan hozzaszolast fognak hozza irni, hogy ez mennyire nem igaz, de szerencsere nem igy tortent, vannak meg normalis emberek! :D Azt a kepet meg meg kellene csinalni ilyen demotivalo poszternek :D

    VálaszTörlés