Oldalak

2012. június 15., péntek

Craziest celebrity outfit of the week - A het leghulyebb celebruhaja

Below you can see a Hungarian celebrity, practically naked. I don't know why people think that just because they are famous they can wear anything. Probably it gives them a couple of pages in the news, but is it worth it? Making an idiot of yourself for publicity? 
This dress is really bad, because it shows the full outline of Renata Tolvai's boobies, if you look close, you can even get out more than just the shape. I mean Britney Spears in the music video of Toxic was wearing a similar design dress (it was kind of see through and had the crystals on it), but that one didn't fully show what was underneath..here I can even see the sweat between her boobs. Looks cheap and tasteless. This dress is a disaster.
---------------------------
Alabb Tolvai Renatat lathatjuk meztelenul. Nem tudom, miert hiszik azt a sztarok, hogy akarmit felvehetnek. Valoszinuleg a publicitas miatt, de miert csinalnal magadbol idiotat egy ket soros kritikus cikkert?
Ez a ruha nagyon elonytelen, mert teljesen latni lehet Tolvai melleinek a korvonalat, ha kozelrol nezed, meg tobb mindent is lehet latni, mint a forma. Birtney Spearsnek volt egy ruhaja a Toxic videoklipjeben, ami hasonlo volt, de annak az anyaga nekem vastagabbnak tunt, szoval sokkal kevesbe latszott, mi van alatta...Itt meg a mellei kozt levo izzadtsagot is latom. Olcsonak es izlestelennek nez ki. Ez a ruha katasztrofa.

4 megjegyzés:

  1. De Kallay- Sanders András :) hogy nézi :D szörnyű

    VálaszTörlés
  2. hat eleg nehez nem nezni az biztos :D

    VálaszTörlés
  3. Legalább a körme színe megy a ruhájához :D

    VálaszTörlés
  4. ez a csaj múltkor normális ruhában is tök közönségesnek tűnt... meg nem értem, hogy egy tinitv díjátadójára miért megy valaki meztelenül..

    VálaszTörlés