Oldalak

2012. augusztus 5., vasárnap

Day 26. A mismatched outfit you would never wear- Egy elszurt osszeallitas, amit sosem vennel fel


Lehet, hogy csak 'tul konzervativ' vagyok, de nekem akarmennyire is eroltettek mostanaban a fashionistak, a szandal zoknival meg mindig nagyon nem jon be.

Alapbol, ha valaki kimondja, hogy 'Szandal-zokni, nekem egy szoroslabu oregember ugrik be, aki sportszandalhoz feher zoknit valasztott. Persze mostanaban sem ez a tipus hoditott, hanem hogy magassarku cipovel vagy szandallal, aminek ki van vagva az orranal, mennyire meno, ha szep csipkes, vagy akarmilyen ilyen-olyan csudalatos zoknit vegyunk fel. 

En szemely szerint szeretem kovetni a friss trendeket, de csak abban az esetben, ha tenyleg nem erzem magam kellemetlenul az adott oltozekben. Szerintem kelthet valaki meg attol jo benyomast, hogy nem veszi szentirasnak a Cosmot, en peldaul a zokni-szandal trendnek jelentem, soha nem fogok behodolni. 
------------------------
Maybe I'm 'too conservative', but  even with all the 'fashionists' filling their writings with it, I could never get myself to like the sandals and socks combination.

Even if somebody just mentions these two words together, in front of my eyes an old man appears with hairy legs, sport sandals and white socks. Of course it's not this style now either, that has taken over the runways, they wear pretty, lace or whatever socks with high heels or sandals with the open nose part, just because some idiot says that's cool.

Personally, I like to follow the latest trends,but only the kind that doesn't make me feel uncomfortable. I think you can still have a good impression on people, no need to take Cosmo as a kind of Bible. I report, I will never give in to the sandals and socks trend.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése