Oldalak

2012. október 5., péntek

Leopárdos mellény visszatér/ The leopard vest returns



Ez az olcsó kis leopárdos mellényem tavasz óta nem járta Vicenza utcáit, de a héten volt egy kis felmelegedés, úgyhogy egy ujjatlan felsőre vettem rá. Ha nektek még nincs szőrös mellényetek, érdemes egyet beszerezni őszre, mert nem csak melegen tart és pihepuha kényelmes, de egy mintás vagy különleges szabású darab érdekesebbé fogja tenni a teljes megjelenéseteket.
----------------
This cheap leopard vest of mine was not used since this spring, but this week the weather got a little warmer so I wore it above a tank top. If you don´t have a furry vest yet, it might be a good idea to get one for the fall, not only because they keep you warm and are sifty-soft and comfortable, but a printed or specially sewed piece can make you whole look more interesting.



Ez egy nagyon hétköznapi összeállítás, de az arany kiegészítők, a mellény és a cipő egy kis egzotikumot csempész az amúgy nem túlkomplikált szettbe, így jó választás lehet egy olyan napra, mikor nem akarsz túl sok mindent magadra aggatni.
----------
This is an everyday outfit, but the gold accessories, the vest and the shoes spice up the simple set, so it can be a good choice for a day, when you don´t want to put millions of things on yourself.




Ma még lesz egy Fashionfave bejegyzés is, szóal nézzetek vissza később! :)
Legyen szépséges napotok!
------------
Today there will be a Fashionfave post as well, so check back later! :)
Have a beautiful day! 

Nadrág/Pants: H&M
Mellény/ Vest: Decoded
Cipő/Shoes: Pimkie
Táska/Bag: H&M
Nyakláncok/ Necklaces: H&M and Jeans Club
Gyűrű/ Knuckle ring: Ebay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése