Oldalak

2012. október 21., vasárnap

Alapdarabok 4. : Nude magassarkú/ Basics 4. : Nude heels

Dream in nude

Habár ez a szín nem elsőként ugrik be sokaknak, a bőrszínű magassarkú elengedhetetlen darabja minden nő ruhatárának. Személy szerint sokkal érdekesebbnek tartom, ha valaki egy ilyen színű cipőben jelenik meg egy eseményen, mintha egy fekete darabban látnék valakit- valamint azt is hozzátenném, hogy több szempontból is előnyösebb.
------
Even though this color might not be the first one to come into your mind, a pair of nude heels should be part of the wardrobe of every woman. I find it much more interesting to see someone wearing nude heels, than the black ones- not to mention that they have many pros on their side.Nekem két ilyesmi színű magassarkúm van, amiket tényleg előszeretettel veszek fel. Az egyik kicsit bézsbe hajló árnyalatú, de nagyon hasonló módon érvényesülnek a pozitív hatásai, mint a púderszínűnek. 
...És itt a nagy titok:

1. Az ilyen színű magassarkúk szinte a lábad meghosszabbításaként működnek, mivel nem határolódnak el a bőrtónusodtól, mint mondjuk a fekete társaik.

2. Nem számít, milyen színeket viselsz együtt vele, mindennel jól fog kinézni.
-------------
I own two pairs that are ´nudish´ color, and I really wear them any occasion I get. One of them is a little more of a beige-tone, but the positive effects of it are very similar to that of my powder pink pair.
....And here´s the big secret:

1. These color heels work as an expansion of your legs, because they do not separate from your skin color as much as the black ones.

2. It doesn´t matter what other color you have within your outfit, this works with everything. 

Néhány nude  magassarkús outfitem
---
Some outfits with nude heels
Remélem tetszett a mai bejegyzés! :) Legyen szép hetetek!
-----
I hope you liked this post! :) Have a nice week!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése