Oldalak

2012. július 28., szombat

Marion Cotillard- The most stylish woman of the Dark Knight premiere

Marion Cotillard francia szineszno, en sokaig nem tudtam, ki O, pedig nagyon sok filmben lattam mar. Amit viszont eszrevettem, az az, hogy O az egyik legjobban oltozott celeb a Dark Knight Rises Europai premierjen. 

Nekem nagyon bejonnek az ilyen es ehhez hasonlo titkarnos szettek, neki is nagyon jol allt. O Christian Diort valasztotta, de ha neked sincs ilyesmire penzed, akkor lehet, hogy ez a bejegyzes a segitsegedre valhat- osszeraktam egy egesz hasonlo osszeallitast, ami gondolom az ovenek a tizedebe sem kerul. A bejegyzes vegen lathatjatok, hogy honnan szerezhetitek be ezeket a darabokat, es hogy mennyibe kerulnek.

-----------------------------------------
Marion Cotillard is a French actress, I had no idea for a long time who she was, but I have seen her in a bunch of movies lately. What I realized is that she was the best dressed celebrity at The Dark Knight Rises European premiere.

I really like 'secretary' outfits like this one, it looked great on her as well. She chose a Christian Dior creation, but if you don't have the money for that, I put together a similar outfit, which costs probably a tenth of hers. At the end of the post you can see where you can get these pieces and how much they cost.


Marion Cotillard- The most stylish woman of the Dark Knight premiere


Bustier top
$22 - desireclothing.co.uk

River Island black pencil skirt
$34 - riverisland.com

Carvela high heel shoes
$110 - houseoffraser.co.uk

Storm coin bag
$31 - debenhams.com

Gee Beauty red lip stick
$28 - eluxe.ca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése