Oldalak

2012. február 19., vasárnap

Carnivale Venezia 2012

Monica and I were thinking about going to Venice this year to see all the people dressed up, and show you our outfits in the festival season as well. However, she had to travel away for the weekend, so I took some pictures with my husband, because I thought those of you who haven't been there before would enjoy getting a little peek into what is going on there at this time of the year.

I will also introduce a really casual set of clothes, which do not make it impossible to enjoy yourselves while walking kilometers on the old streets of a tourism spot that you are visiting.
---------------------------------------------------------
Monicaval gondolkoztunk rajta, hogy ki kellene menni Velencebe iden, hogy megnezzuk a beoltozott embereket, es csinaljunk par kepet a mi farsangi oltozekunkrol is. Sajnos azonban el kellett utaznia, ugyhogy a ferjemmel csinaltunk par kepet, mert azt gondoltam, azok, akik meg nem voltatok itt, biztos elveznetek egy kis betekintest, hogy mi is zajlik itt ebben az idoszakban.

Ezen kivul megmutatok nektek egy laza, hetkoznapi szettet, amitol nem fogjatok magatokat rosszul erezni tobb kilometernyi macskakovon valo setalas utan sem.

 There was a lot of people!!!
Rengetegen voltak!

 We will go back and buy the mask in the middle, isn't it beautiful? :)
Visszafogunk menni megvenni a kozepso maszkot, nem gyonyoru? :)







 For a casual, but not everyday outfit you can spice up your set with a little furry piece. It will make the outfit look more girly. Instead of Converse I chose these Oxford shoes that also make the set look a little more different. Casual T-shirts combined with skinny jeans will make you look trendy, if you wear high heels with them, they are good for even a night out with your friends. 
---------------------------------------------------------------------
Egy kenyelmes, de nem mindennapi oltozek eleresehez hasznalj kisebb, szormes kiegeszitoket, amitol az egesz outfit noiesebben fog kinezni. Converse helyett en most Oxford cipot valasztottam, amitol szinten kicsit eredetibbnek tunik az egesz. Egy laza polo es feszulos farmer trendibb kulsot kolcsonoz, ha pedig magassarkuval veszed fel oket, meg egy baratokkal valo bulizos estere is tokeletes valasztas.

 Marge Simpson in her private hours...
Marge Simpson igy tolti a szabadidejet...


We saw a bunch of angry flipflops trying to get on the tram!
Lattunk egy csomo merges papucsot!


Hope you guys have an awesome time in teh carneval season as well!
Remeljuk nektek is jol telik a farsangotok!


Jacket: Philip Russel
Jeans: O'Neill
Shoes: Pimkie
Fur scarf: H&M
T-shirt: Zara
Belt: Zara

2 megjegyzés:

  1. Basszus az egy villamos az utolsó képen? De szép! Már amennyire villamos lehet az :) Mikor lesz ilyen Budapesten... :'(
    Az outfit nagyon tetszik, imádom a szőrmés sálat! Jó, hogy lapostalpúval álmodtad meg a szettet, magassarkúban nem is lett volna olyan autentikus a városnézés, karneválozás. Így viszont nagyon is inspiráló, hogy még ilyenkor is lehetsz stílusos.
    Irigykedem, hogy eljutottál a karneválra, nekem is régi álmom megnézni. Már csak azért is, mert a név kötelez (fashion mask... :P)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ilyen villamosszeruseg, de csak kb az egyik parkolotol elvisz a buszallomasig, szoval 2 megallos :) Azert durva, hogy itt csak ezert kulon vonalat epitenek :D

    Igen, magassarkuban kicsit maceras lett volna vegigmaszni a varoson, ez csak olyan post, hogy tenyleg csak lefotoztam , ami rajtam volt :)

    Itt aztan tenyleg annyi fashion maskot talalnal ... :) AMugy nem annyira draga, eurolines busz kb a varos kozepen tesz le :)

    VálaszTörlés