Oldalak

2013. február 25., hétfő

Rainy days - OUTFIT

Sziasztok drágaságok! :)

Először is bocsássatok meg nekem, hogy ilyen hosszú ideig nem volt bejegyzés, de Németországba kellett utaznunk egy hétre, utána meg kicsit befordultam, mert felvettek egy olyan helyre dolgozni, ami ellent mond mindennek, amit eddig gondoltam magamról... 

Mindig is úgy voltam vele, hogy bizonyos munkákat soha nem akartam elvállalni, ez nem azt jelenti, hogy többre tartom magam másoknál, de azok után, hogy évekig egyetemre jártam, sosem gondoltam volna, hogy fizikai munkát fogok végezni. Itt, Olaszországban rohadt nehéz melót találni, ezért is jutottam el arra a szintre, hogy egy olyan helyre jelentkeztem, ahonnan igazából nem is akartam, hogy visszahívjanak, de végül ez történt... És hát a pénz nagy úr, úgyhogy potyogtak a könnyeim, de azért rávettem magam valahogy, hogy napi 9-10 órában pakolásszak. Elvégre nem kellene szomorúnak lennem, mert szar helyen dolgozni még mindig inkább becsülendő, mint otthon lógatni a lábam...

A mai bejegyzésben egy olyan összeállítást mutatok be nektek, amit én nagyon szeretnék munkába felvenni, de nem tudok (fehér póló, kék farmer, lapos talpú cipő az elvárás -.- ), viszont ha ti irodában dolgoztok, még egy nap jól jöhet, remélem tetszik! :)
*
Hello, sweethearts! :)

First of all, let me apologize for not writing anything for so long, but we had to go to Germany for a week and then I got a little depressed, because I got accepted for a job that makes me deny everything I believed of myself before...

I always believed that some jobs are just not mine to take, this doesn't mean that I think I'm so much better, than others, but after going to university for years, I would have never thought that I would have to do physical work at some point. Here in Italy, it is f*'in hard to find work, this made me apply for something that I didnt' even really want to be called back for, but it happened... And well, money is a big issue, so I somehow got myself to do it 9-10 hours a day. I mean I guess I shouldn't be sad, because it's still better to work at a crappy place, than not to work at all...

In today's post you can see an outfit I would love to wear to work if I could (white shirt, blue jeans and flat shoes are the 'drss code' -.- ), but if you work at an office, one day you can use this idea, hope you'll like it! :)

Sok-sok leértékelt ruhát vettem fel ehhez a fotózáshoz, többek között az új Zara bokacsizmám (70 euro helyett 20), a H&M blézerem (30 euro helyett 15) és a Zara övem ( 20 euro helyett 5). Miketól Valentin-napra kaptam egy Michael Kors órát, amivel egy régóta dédelgetett álmom vált valóra :) Ha szeretnétek, hogy kicsit komolyabban vegyenek az emberek, mindenképpen érdemes beruházni egy szép órába, rengeteget tud változtatni az összképen egy ilyen kiegészítő, munkahelyen, állásinterjún mindenképpen jól jöhet.
*
I am wearing many  clothes I bought on sale in these pictures, like my new Zara boots (20 instead of 70 euros), my H&M blazer (15 instead of 30 euros) and my Zara belt (5 instead of 20 euros). I got a Michael Kors watch for Valentine's Day from Mikey, which made one of my dreams come true :) If you want to be taken seriously at a job interview or a workplace, it is really benefitting to invest in a nice watch, it can change so much about the overall impression.


Nekem a kedvenc sminkem az egyszerű, tussal kihúzott szem, és a rikítósabb színű rúzs, nem lehet vele mellélőni.
*
My favorite make up style is the simple, liquid eyeliner and vivid color lipstick look, it is good for many different occasions.Nektek volt már olyan munkahelyetek, amiért nem igazán rajongtatok? Ti is lecsaptatok a leárazásokra idén?

Legyen csodás hetetek! <3

Puszik!
*
Have you ever had a job that you were not very excited about? Did you get some discount treasures this year?

Have a great week! <3

Kisses!
Blézer * Blazer: H&M
Bokacsizma, öv * Ankle booties, belt: Zara
Póló * T shirt: Tape shop Lignano
Nadrág * Pants: Pimkie
Óra * Watch: Michael Kors
Karkötő * Bracelet: Ebay 

8 megjegyzés:

 1. Very nice, I love the t-shirt.
  As for the work issue, I am in a similar position but I'd advise you not to give up just yet :)
  Good luck!

  http://www.snowwhiteinwonderland.com/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks for your kind words B.! :) I'll never give up! ;)

   Törlés
 2. Casual chic!!! I lvoe your t-shirt :)

  Eirini
  http://fashionreactor.blogspot.gr/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you! The shirt is one of my favorites :)

   Törlés
 3. hajrá Ági, nagyon szép vagy! :) fel a fejjel, nekem is volt már szar melóm (fizikai is,télen fűtetlen helyen, de ahhoz még így is kellemesebb emlékek fűződnek, mint a telefonon zaklatós "munkához")

  fitness post is lesz valamikor? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, én is dolgoztam már "zaklatós" munkahelyen, igazad van, hogy azzal azért tényleg vetekszik :D

   Tervezek fitness bejegyzést, még régebben ígértem egy étrendet, szóval az hamarosan jön, és egy új fotós bejegyzést is csinálok majd valamikor, akár edzéstervvel is, ha ez érdekelne néhány olvasót :)

   Törlés
 4. Ági, tök szép vagy!! Látszik, hogy mennyit edzettél! És ez a kedvenc pólóm, én is akarok egy ilyet!!!! :D puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Panni! Tök jó, hogy észre lehet venni! :) A pólót majd neked adom, ha kinőttem :D

   Törlés