Oldalak

2012. december 21., péntek

Flashback 2012 : Ombre

Az ombre az idei év talán legnagyobb népszerűségre szert tett divatja volt. Legtöbbeknek a szó hallatán csak a színátmenetes, alul szőkített haj ugrik be, pedig ezen kívül még sok-sok más területen is megfigyelhettük ezt a jelenséget. Lássuk, mi mindent festettünk idén ombre-ra!
*
Ombre was without doubt one of the year's most wide spread trends. Many of you might only think of the hairstyle, where the bottom locks are bleached and are a lighter color, but in fact, we could observe the color-shading in many different areas. Let's see what we painted ombre this year! 1. A hajunkat * Our hair


Mint azt mindannyian tudjuk, idén szinte nem is létezett az az egyén, aki nem hódolt be az ombre hajfestés világhódító hadjáratának. Ki gondolta volna, hogy év végére már túl "mainstream" lesz szivárványos séróval feszíteni?
*
As we all know, this year you haven't even been living, if you didn't surrender to the world-conquering tour of ombre hair color. Who would have known that by the end of the year it will be too mainstream to have a rainbow on your head? 

2. A ruhatárunkat * Our closet

A gardróbunk tartalmát is utolérte a festékes bödön, és habár személy szerint én is odáig vagyok a színátmenetes ruhákért, tény és való, hogy lassan már a vízcsapból is ez folyik. 
*
The bucket of paint reached the contents of our wardrobes as well, and even though I personally am crazy for ombre clothes, I gotta admit, they are following us everywhere.
3. A körmeinket * Our nails

Idén feltűnt, hogy egyre több mindenkihez elért a körömdekorálás, ami azért meglepő, mert korábban ez inkább a műkörmös tömegekre volt csak jellemző. Ha már viszont ez a divat, akkor miért ne lenne a körmünk is színes?
*
I realized it this year that nail art reached crowds it never has before, which came to me as a surprise, because this mostly used to be the charasteristic of those sporting fake nails. However, fashion needs to be followed, and why wouldn't we paint our nails colorful? 

4. A lakást * The apartment

Egyszerűen nem volt elég, hogy már tetőtől talpig színváltósak voltunk, de nem ám, hazavittük a trendet, és a lakásban is sok minden átalakult ( vagy inkább átszíneződött). Falak, bútorok, függönyök, szőnyegek... Ebben a színben gazdag világban lassan már a camouflage is rózsaszín és kislibazöld lesz.
*
It just wasn't enough that we were ombre from top to bottom, no, no, we took the trend home and lots of things changed (or got dyed) around the house as well. Walls, furinture, curtains, carpets... In this color overdosed world soon military uniforms will have to change to bright pink and neon green as well. 
+ 1 : Mindent, ami a kezünkbe került * Everything we got our hands on

Az emberi természet, óh jaj... Engem már semmi nem lep meg.
*
Oh no, human nature... Nothing surprises me anymore.Pictures from:Szavazz! * Vote!

Te mit festettel iden ombrera? - What did you paint ombre this year?
  
pollcode.com free polls 


Tetszett a bejegyzés? Nyomj egy Like-ot!
*
Did you enjoy this post? Click Like!

3 megjegyzés:

 1. You look beautiful
  Kiss

  www.trendybow.com

  VálaszTörlés
 2. I would loooove to have ombre hair! It's been a dream for ages, hopefully in the new year I would have one. I also would love to own the shirt and legging.
  Merry Christmas my dear! :)

  Nadya
  The Dilly Chic

  VálaszTörlés