Oldalak

2012. december 14., péntek

Celebration time!

Nemsokára 2013! Ha a majáknak nem lesz igaza, talán még a december 31-ét is megéljük! :D Bevallom, nem vagyok nagy híve a szilveszterezésnek, mivel ezen a napon van a szülinapom, és ez a kötelező buli eléggé tompít az ünneplésem fényén. Ennek ellenére gondoltam rátok, és összeállítottam ezt a bejegyzést, amiben a különböző party-helyszíneknek megfelelő outfitekhez adok nektek ötletet. 
*
It's 2013 soon! If the mayans were wrong, maybe we will even live until the 31st of December! :D  I have to admit I'm not a big fan of the New Year's Eve parties, because my birthday is that day, and this mandatory celebration of the upcoming year is kind of taking away from the spotlight of my special day. However, I thought of you guys and made this post, where I give you outfit tips for the different locations you can spend this day at.

Club vagy koncert * Club or concert

The soul of the party

Ha idén egy szórakozóhelyen fogod tölteni az utolsó nap éjszakáját, mindenképpen lapos cipős kombinációban érdemes gondolkozni. Tudom, sokan ilyenkor úgy kirittyentik magukat, hogy még mínusz húsz fokban is képesek egy szál s*ggben és körömcipőben végigtipegni a macskaköves úton, de szerintem ti is érzitek a lelketek mélyén, hogy egy ilyen helyre érdemesebb csak lazán, és mindenképpen rétegesen felöltözni. Ilyenkor tök jól jöhet, ha van kéznél egy menő mintás leggingsed, ami már magában is jó kiindulópont. Ha fázós típus vagy, akkor egy harisnyát is alávehetsz, hogy még inkább fel legyél készülve. Ezt a szettet én most egy nagyon népszerű szegecses, rövid szárú csizmával és hosszított, mintás felsővel képzeltem el, a blézer pedig azért jó hozzá, mert tompít a vadóc összhatáson. Ilyen helyszínre egyébként szerintem a legjobb választás egy kisebb ''postástáska'', amibe mindent bele tudsz pakolni, amire szükséged lesz, de nem kell a ruhatárban hagynod, mert nem olyan nagy. Kabátot szabad és kell is venni felülre, ne hagyjuk, hogy az ezen az éjszakán összeszedett felfázás még hetekig kísértsen minket az Új Évben!
*
If this year you're going to spend the night of the last day at a club, you probably should be thinking about a combination that includes flat shoes. I know that many girls get so crazy that even in freezing cold they choose to go outside in their *ss not even covered, with stilettos so high that they twist their ankles on every corner, but I'm sure You know deep in your heart that it's better to dress up more comfy and wear lots of layers. In these times a pair of cool print leggings can be your savior, which are a great start to plan your outfit from. If you're the '' I'm freezing!''-kind of person, you can wear your stockings under them, so you're even more prepared for the weather. I imagined this set with a pair of cool studded booties and long, print T shirt, and chose the blazer to smoothen the wild overall look. For these kind of party places the best to do is to wear a ''postman-bag'', this way you don't need to leave it at the cloakroom, but you can still dance having it on. You can and should wear a coat on top, don't let the cold that you can get this night haunt you for the first few weeks of next year! 

Wellness hotel vagy céges buli * Wellness hotel or company party

The Chic Chick
Ha elegáns helyre vagy elígérkezve, mutasd meg a nőiesebb oldalad! Mivel ebben az esetben valószínűleg nem lesz szükséged arra, hogy a kinti terepen is megálld a helyed, magassarkúd lesz a legjobb barátod! Ezeken a helyszíneken sokszor kaja is van, szóval próbáld meg nem a legtesthezállóbb rucit választani. A peplumos résszel rendelkező miniruhák jól jöhetnek ilyenkor, mivel eltakarják a pocakod, szóval ha még van időd, szerezz be egyet. Az arany kiegészítők és egy aprócska kézitáska szépen kiemelik a benned rejlő eleganciát, és ha mégis kimennél mondjuk egy cigiszünetre, egy szőrmés kabát igazi dívává fog tenni :)
*
If you promised to be at an elegant place, show your feminine side! In this case you probably won't need to be able to walk outside, so your heels will be your best friend! These celebration spots usually offer food as well, so try not to choose the tightest dress possible. Dresses with peplum parts can come in handy at times like this, because they cover the belly, so if you still have time, go shopping. Golden accessories and a small clutch will make your elegance shine through and if you are a smoker and still need to go outside every once in a while, a fur coat will make you a real diva :)

Családi körben * Celebrating with family

The topic of family discussions

Otthon töltöd a szilvesztert, de meg akarod adni a módját? A nadrág a legkézhezállóbb választás, hiszen a szülői házban azért csak nem kellene a nagyinak szívinfarktust okozni egy már ribisbe hajló szereléssel. Az általam összeállított szettben a hangsúlyt a cipő hordozza, habár mondjuk ilyen nyugis környezetben az este végére biztos mamusz lesz rajtad helyette, de pár fénykép erejéig simán megmutathatod, milyen fából faragtak ;) A H&M-ben most nagy a választék szegecses ingekből, amik egy ilyen helyszínre teljesen jól megállják a helyüket.
*
You're spending New Year's at home, but want to give it a little kick? Pants are the best option you have here, I'm sure you don't want to cause your grandma a heart failiure with a racy outfit. In the set I thought of the highlight is on the shoes, even though I guess in a relaxed environment like this you will most likely wear home slippers by the end of the night, but for some pictures at least you can shine like a star ;) At H&M they have a wide variety of stud shirts similar to this one, which are a great choice if you ask me.


Házibuli * House party

The host everybody will remember

Felejtsd el a flittert, idén a szegecs a menő! Ha nálad lesz a buli, a józanul töltött első pár órában még biztosan kibírod egy magassarkú cipőben. Egy elég vad szerelés jelent meg lelki szemeim előtt, aminek összetevői a tollas szoknya,szegecses melltartó, és oldalt mélyen kivágott, mintás trikó. Ezt a melltartót biztos nem fogod sokat hordani, de biztosan te leszel a házigazda, akire mindenki emlékezni fog! :) Kápráztasd el vendégeid egy hasonló, kemény csajos szettel!
*
Forget sequins, this is the year of spikes! If you are the host, in your sober hours I'm pretty sure you can wear some heels. This is a pretty wild set that includes a skirt with feather, spike bra and low cut tank top with a print. I'm sure you won't be wearing this bra a lot, but you will be the host everybody will remember! :) Amaze your guests with a  similar, hardcore chick outfit! 


Tetszett a bejegyzés? Nyomj egy Like-ot! :)
*
Was this post helpful to you? Press Like! :) The soul of the party:
Long t shirt
cyfashionc.com

Retro blazer
indressme.com

Printed legging
romwe.comBeaded bracelet
$16 - newlook.com

GUESS black diamond watch
$145 - johnlewis.com


Simply silver
$26 - debenhams.comThe chic chick:AX Paris print dress
$40 - axparis.co.uk
Faux fur coat
$250 - nelly.com
Warehouse
$42 - warehouse.co.uk
Michael Kors bangle watch
couture.zappos.com
Amrita singh
amritasingh.com
Nars cosmetic
beauty.comThe topic of family discussions:Dorothy Perkins long sleeve top
dorothyperkins.com
Kurt Geiger stilettos pumps
$190 - johnlewis.com
River Island diamante jewelry
$13 - riverisland.comThe host everybody will remember:Cotton tank top
etsy.com
Bra - Studs
$52 - modekungen.se
Feather skirt
$26 - tally-weijl.com
Steve Madden platform booties
$76 - newlook.com
Chunky bracelet
$63 - witchery.com.au

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése