Oldalak

2013. január 24., csütörtök

Outfit 2013.01.24

Sziasztok! :)

Szerettem volna nektek csinálni egy bejegyzést arról, amit tegnap viseltem, ugyanis ez a második olyan felsőm, amit én varrtam, és konkrétan tudom hordani :D Remélem nektek is tetszik!

*
Hi everyone! :)

I really wanted to show you my outfit from yesterday, because I was wearing this shirt I made. It is the second I sewed and is actually good to wear :D Hope you like it, too! 





Olyan felsőt szerettem volna, amit fel tudok venni rövidnacival és csizmával, szerintem a high-low fazon az ilyenekkel tök jól néz ki. Nem akartam a kiegészítőket sem túlzásba vinni, így csak egy nyaklánc és egy karperc landolt rajtam, ettől elég minimalista és letisztult lett ez az összeállítás (szerintem). 

Végre eljutottunk odáig, hogy kitisztíttattuk a kedvenc kabátom is, én csak úgy hívom, az "orosz maffiózó kabát" :D A szőrme és a különleges fazon valami ilyesmit sugall, a másik okom pedig az, hogy az egyik barátnőm esküvőjén az öccse összevérezte ezt a kabátom, ami azóta sem jött ki teljesen... vagy legalábbis ez az alibim ;) Amúgy még egy kb 5-6 évvel ezelőtti Retro kollekcióból van, én úgy 3 éve vettem meg, 40.000 helyett 13.000 Ft.ért, azóta is nagyon szeretem.

*
I wanted to make a shirt that I can wear with shorts and boots, and I think this high-low style looks very good in that combination. I didn't want to put on too much jewelry, so I only chose this necklace and bracelet, these made the set very minimalist and simple.

I finally got to the point where I got my favorite coat dry cleaned, I just call it "the russian maffioso" :D The fur and the style have that kind of feeling to it, and my other reason is that at the wedding of my friend her brother cut his finger and got some of the blood on my coat... or at least this is my alibi ;) Anyway, the coat is from a Retro collection like 5 or 6 years ago, I bought it about 3 years ago on sale for about 60 dollars instead of 200, and love it ever since.






Felső * shirt : DIY
Sál, táska * scarf, bag : H&M
Csizma * boots : LTJ
Nyaklánc * necklace: Ebay
Kabát * coat : Retro Jeans



1 megjegyzés:

  1. Szió! Nagyon tetszik a felsőd és úgy az egész outfited! :)Az első kép a kedvencem, mondjuk becsapós mert előszor azt hittem h ez ujjatlan felső de láttam , h nem ! :)A kabát is jó, bár én még a Retroba nem találtam nekem megfelelő cuccot, vagy az ár-érték arány volt a gond, még az outletekben is..A nyaklánc is kap tőlem egy nagy pirospontot! :)

    VálaszTörlés