Oldalak

2012. szeptember 26., szerda

Ki mondta, hogy ősszel nem lehet színes cuccokat hordani?-Who said you can´t wear colors during fall?


Sziasztok! Remélem jól telik a hetetek! :) Már nincs sok hátra, és hétvége, úgyhogy kitartás! :)

Ma egy viszonylag egyszerű összeállítással jöttem, de épp ez a jó benne, hogy szinte akárhova fel lehet venni. A héten volt az első Olaszórám, úgyhogy gondoltam, megadom a módját, és valami kényelmes magassarkúban teszem tiszteletem.

Kicsit lelombozó ez a borús idő, úgyhogy két kék árnyalattal dobtam fel a sima, fekete öltözékem, türkizzel és királykékkel. Ezt a táskát nemrég kaptam, de elég nehéz beépíteni a szettjeimbe, mivel ezüst a csatja, nekem meg nem sok ilyen kiegészítőm van, de egyébként meg vagyok bolondulva érte!
------------------------------
Hi! I hope your week is going well! :) Stay strong, only a little bit more and the weekend is here! :)

Today I´m showing you a pretty simple outfit, but this is the good thing about it, because it can be worn anywhere. My Italian classes started this week, so I thought I will go to the first one in comfy high heels.

This weather is a little depressing, so I tried to spice up my outfit with two vivid blue shades.  I got this bag a few days ago, but it´s pretty hard for me to find anything to fit it, because I am not a very big fan of silver jewellery, and this bag needs me to wear that, but I think it´ s a beautiful piece!




Dexter is pózolt velem egy kicsit. Mostanában eléggé el voltunk keseredve, mert szegényke megbetegedett, lett egy gerincsérve, úgyhogy napokig azt hittük, le fog bénulni :( Mostanra már tudjuk, hogy egyelőre javult  a helyzet, de Dexinek mostmár nem szabad sokat ugrálnia meg bohóckodnia, azért néz ki ilyen kis nyominak a képeken is. 
---------------------
Dexter posed with me, too for a little bit. We were pretty depressed lately, because we found out he had a herniated disk on his spine, so for days we thought he was going to go paralyzed :( Now we know that he´s gotten better, but he can´t fool around and jump a lot, that´s why he looks kind of sad in these pictures.





A fashionfave.com  -on lesz mégegy cikkem majd szombaton is, szóval csekkoljátok! :) Szép estét nektek!

Ági
----------------------
I will have another post on Saturday on fashionfave.com , so keep checking! :) Have a beautiful evening!

Ági


Blézer- Blazer: Pimkie
Nadrág- Pants: H&M
Póló- T shirt: Promod
Cipő- Shoes: 5th Avenue
Óra- Watch: GUESS
Karkötő- Bracelet: Sixx
Gyűrű- Ring: Pimkie
Táska- Bag: Edel&Stark
Öv- Belt: Pimkie

4 megjegyzés: