Oldalak

2012. szeptember 3., hétfő

Style 1x1 tip : Casual elegance\ Hanyag elegancia


Ha olvasod a blogom, akkor biztosan tudod mar, hogy szeretem a kulonbozo stilusokat keverni. Az egyik legkedvesebb ilyen kombinaciom a laza es elegans kevereke. Ez foleg olyankor jon jol, ha ki akarsz otthonrol mozdulni, es szeretnel valami szep zakot magadra dobni, de mondjuk az idojarasi viszonyok vagy a hangulatod nem kedveznek egy magassarku cipohoz. En ilyenkor mindig a Conversemhez es a hanyag eleganciahoz nyulok :)
------------------------
If you have been reading my blog for a while you know that I like to mix different styles. One of my favorite mixes is combining casual clothes with more sophisticated pieces. This comes in handy when you want to get out from home and put on something pretty like a blazer, but the weather or your mood is not suitable for wearing high heels. In these cases I always turn to my Converse and casual elegance :)





Amire szukseged lesz: egy zako, sportos(akar mintas) polo, szukszaru farmer, Converse, vekony ov es ahhoz illo taska. En beturtem a polomat, hogy latsszon az ovem- nekem a kiralykek es a barna nagyon tetszik egyutt. Habar a polom mintaja nem nagyon latszik a fenyek miatt, de amugy halvany kek felirat van rajta. csak hogy tudjatok :D

Ma elneztunk Veronaba Mike-kal, de vegig esett az eso, ugyhogy sem a fenyek, sem az idojaras nem nagyon kedvezett a fenykepezgeteshez, ugyhogy nem sikerult sokat csinalni, de majd ha legkozelebb megyunk, Julia erkelyenel azert lovunk par fotot :)
----------------------
What you will need: a blazer, sporty (even print) T shirt, Converse, skinny belt and matching bag. I tucked my T shirt in, so that my belt is visible- I love this bright blue and brown together. My T shirt's print is not very visible, so I'm telling you it has light blue writing on it, just so you know :D

We went to look around in Verona today with Mike, but the lights and the weather didn't really want to cooperate, so there's not a lot of pictures, but next time I'm gonna make sure I take some photos at Juliette's balcony :)








Blazer: Pimkie
Jeans: O'Neill
Shoes: Converse
T shirt: Hurley
Bag: H&M
Watch: Guess








4 megjegyzés:

  1. Csodás ez a királykék blézer, nagyon jól áll! És ötletes hogy barna táskával párosítottad, az pedig külön tetszik hogy az övvel harmonizál színben. A cipődet pedig nagyon irigylem, régóta rajta van már a kívánságlistámon ez a rövid szárú converse.

    VálaszTörlés
  2. Mindenkeppen szerezz be egyet, rolam szinte le sem szakad! :D Meglepo, mennyi mindenhez fel lehet venni, nekem sokkal jobban bejott, mint a hosszu szaru :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon bejön a szetted! Szuperül néz ki a kék blézer a barna táskával! :)

    VálaszTörlés