Oldalak

2012. május 18., péntek

The sexy secretary - My new T shirt from Lignano - OUTFIT POST

One of you suggested at my last post that I show an outfit for work. I was thinking a lot about what should I do but I'm pretty sure just like I, you don't like to be uncomfortable sitting at the desk all day either. For this reason, I used one of my most comfortable pair of heels ( you can also use ballerinas as well if you're not a big fan of high heels), and I came up with a set that has a regular T shirt in it to make you feel more relaxed. Of course when working, a certain kind of dressing is accepted, which you can achieve with putting on a pencil skirt and a blazer. This look is a comfy, yet sexy balance between professional and everyday looks, which makes it spicy and special.
------------------------------------
Egyik olvasom javasolta, hogy mutassak be egy munkahelyre illo szettet. Sokat gondolkoztam, aztan vegul arra jutottam, hogy csak ugy, mint en, biztosan ti sem szerettek feszulni az iroasztalotoknal. Ebbol az okbol kifolyolag a legkenyelmesebb magassarkumat vettem fel ( ballerina cipo is tokeletes, ha nem vagy a magas saok hive), es olyan osszeallitassal keszultem, aminel sima polot vettem fel, ezzel is kicsit lazabbra veve a figurat. Termeszetesen melohelyen el van varva egy bizonyos dress code, aminek a kihagasat elkerulheted, ha felveszel egy ceruzaszoknyat meg egy blezert. Igy szuletett ez a kenyelmes, megis szexi egyensuly a professzionalis es mindennapi kulso kozott, ami tuzesse es kulonlegesse varazsol.





I had to take a picture of my new mirror! :)
---------------------
Le kellett, hogy fenykepezzem az uj tukrom! :)








Skirt: New Yorker
Blazer: New Yorker
Belt: Stradivarius
T shirt: Tape shop Lignano
Shoes: Deichmann
Bracelet: Flea shop

3 megjegyzés:

  1. i really like this outfit!Specialy shirt that makes it even more unique! Good job Agi!

    VálaszTörlés
  2. jee köszi Ági! :) Nagyon király ez az összeállítás, és én is akarok egy ilyen pólót!!!!

    VálaszTörlés
  3. thanks ines, i'm happy you like it!

    panni: ez kb akarmilyen mintas poloval jo amugy, ugyhogy kiserletezz! de ha meglatogatnal nyaron, elvinnelek ebbe a boltba, van tok sok jo cucc, annyira nem is draga :)

    VálaszTörlés