Oldalak

2013. január 2., szerda

Birthday/ New Year's Eve outfit

Boldog 2013-at mindenkinek! 

Új év- új bejegyzés! ;) Gondoltam, megmutatom nektek, mi volt rajtam december 31-én, ritkán mondok ilyet, de nekem nagyon bejött a szerelésem! :D Főleg azért hangsúlyoznám most ezt, mert a 2 legfontosabb ruhadarab, amit viseltem (a nadrág és a felsőm) szülinapi ajándék volt az egyik legjobb barátnőmtől, Inestől (ezúton is köszönöm ismét!!!). Magam is meglepődtem, mivel már többször is mondtam nektek, hogy utálom a gombokat, és ezen az ingen volt is pár, de felvettem, és a látvány kárpótolt a gombfogdosás után, úgyhogy nagyon boldog voltam! :D
*
Happy 2013 to everyone!

New year- new post! ;) I thought I should show you my outfit from the 31st of December, I don't say this often, but I really was digging my set! :D I would like to emphasise this, because the two most important pieces of what I was wearing were birthday gifts from one of my best friends, Ines ( thanks again!!!). Even I was surprised, because as I told you a million times already, I really hate buttons, and this shirt had a couple of them, but I put it on, and the look made me forget touching those buttons, so I was very happy! :D







Sajnos a képeken nem igazán látszik, mert már késő volt, és bent fotóztunk, de egy rövidnadrág volt rajtam, alatta vastag, fekete harisnyával. 

A sminkem szerintem megint nem vittem túlzásba, világosabb szemhéjpúdert használtam, és jó vastagon kihúztam Clinique tussal, és az új Lancome Hypnose Doll Lashes szempillaspirállal turbóztam fel a végén ( amúgy nagyon jó ez a szempillaspirál, szinte műszempilla hatásúra dúsítja a sajátod, de nem érdemes 2-nél több réteget rákenni, mert akkor összecsomósodik).
*
Unfortunately, you can't see it in the photos, because it was already late and we were taking them inside, but I was wearing shorts with thick, black tights.

I didn't do anything crazy with my make up this time either, I just used some light eyeshadow and drew a thick line with Clinique liquid eyeliner and finished up with the Lancome Hypnose Doll Lashes mascara I just got this week ( it's a very good mascara, it gives you an almost fake eyelashy look, but I'm not recommending the use of more than 2 layers, because it will make them stick together).





Felső, nadrág * Blouse, shorts : From Ines <3
Nyaklánc * Necklace: Pimkie
Gyűrű, karkötő * Ring, bracelet: Ebay
Cipő * Shoes: Pittarello


...És néhány szülinapi kép
*
... And a few birthday pics

A barátom/férjem vett nekem tortát is, juhéééé!
*
My boyfriend/husband got me a cake, yaaay!


Lime és kókusz koktélt ittunk kókuszdióból, tök menő volt!
*
We were drinking lime and coconut cocktails from coconut cups, it was so cool!





Ezen a képen mindketten nagyon fotogének vagyunk.
*
We are both very photogenic in this picture.


Nektek jól telt a szilveszter? Szoktatok fogadalmat tenni?
Legyen szépséges napotok!
*
How was your last day of 2012? Did you make a resolution?
Have a wonderful day!



8 megjegyzés:

  1. csini voltál,de miért írtad azt hogy

    barátom/férjem? :O

    jó fiatalon házasodtatok,volt ennek oka?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszi :)

      Másodszor pedig: nem szeretm azt a szót, hogy férj :D Nem tudom, miért, én inkább még úgy nézek rá, mint a barátomra(értsd mint pl. fiúm), csak össze vagyunk házasodva :)

      Volt is oka, mert ő ugye katona és Olaszországban lakott, én meg Pesten, a hadsereg pedig visszaküldte volna Amerikába, ha nem tartja itt valami (pl. egy feleség, akinek még meg kell igényelni a vízumát). De amúgy is össze akartunk házasodni, csak így hamarabb megtörtént :)

      Törlés
  2. Jujj,de csini voltál. :)) Az olyan cipőért ölni tudok. :DDD Hol vetted? :ooo Boldog szülit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike :) Pittarello- ez itt van Olaszországban, ilyen Deichmannhoz hasonló bolt, de máshol is biztos találsz ilyesmit :)

      Törlés
  3. Az a nadrág kell nekem is!!!! Meg a felső is nagyon király!! Meg a kókuszaitok is királyak voltak!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm !!!! :D nekem is bejöttek a kókuszok.arról nem tettem ki képet, de csak fúrógéppel tudtuk feltörni őket xD erre a kenyérkés és a kalapács után jöttünk rá.

      Törlés
  4. Nagyon csinos voltál :) aranyosak a képek :D

    VálaszTörlés
  5. You looked gorgeous for New Year's Eve!

    Happy 2013!

    -Ashley
    http://lerougestylo.blog.com

    VálaszTörlés