Oldalak

2012. április 29., vasárnap

3 examples for a spring-summer outfit

I didn't find my camera for days, so I couldn't make an outfit post of my own wardrobe for you guys, but I found it today so shortly I will write and take pictures of my new nude shoes! :) Until then, here's a little guideline for the most awesome trends for this spring and summer!
--------------------------------------------
Nem talaltam a fenykepezomet, ugyhogy nem tudtam nektek a sajat szekrenyembol osszevalogatott ruhakrol fotozni, de ma meglett, ugyhogy nemsokara tenyleg jon a poszt az uj puderszinu magassarkumrol! :) Addig is itt egy kis segitseg a legjobb tavaszi-nyari trendek alkalmazasahoz!

1. Light pink and light blue
------
1. Halvany rozsaszin es kek


I don't know if you noticed it, but they put out clothes of these colors everywhere! They might sound crazy at first, but they really are an amazing combination. Denim jackets are coming back again, so if you want to have the prettiest look of the season, grab a light blue denim jacket with a pair of light pink pants! Leopard might sound weird in this combination, but I believe that when you want to make something your own, you have to add something to it, that can't be seen on every dummy in the store windows!
------------------------------------------
Nem tudom, ti eszrevettetek-e, de mostamaban mindenhol ezeket lehet latni! Lehet, kicsit furan hangzik elsore a vilagoskek es rozsaszin konbinacioja, de mindenkeppen probaljatok ki, mert meglepoen jol nez ki. A farmerdzsekik kezdenek megint visszajonni, ugyhogy ha szeretned kiprobalni a szezon legszebb trendjet, vegyel fel vilagoskek farmerdzsekit halvany rozsaszin farmerrel! A leopardminta kicsit furcsan hangozhat elsore, de en ugy gondolom, ha valamit igazan a sajatodeva akarsz tenni, hozza kell adnod valami olyat, ami nem nez vissza rad minden kirakatbol!


2. Bandeau tops and  pencil skirts
-----------------
2. Pant nelkuli felsok es ceruzaszoknya
Pencil skirts are always a good choice if you want to have a smart look, and in this summer's trend, you should wear them with white bandeau tops! :) I don't wear too much floral print, but if you want to put a little color blocking into your outfit, they are a great choice! Choose a color of your floral print and use it on the shoes, and to even it out and not make it too much, wear a nude or powder pink bag and a light color blazer! I love golden accessories with colorful sets!
-------------------------------------
A ceruzaszoknya mindig jo valasztas, ha stilusosan elegansak akarunk lenni, es az idei trend ezeknek a feher, pant nelkuli felsovel valo kombinalasa! :) Nem nagyon szoktam viragmintas cuccokat hordani, de ha akartok egy kis color-blockingot belevinni a dologba, ez a legjobb valasztas, ami a szoknya mintajat illeti! Valassz ki egy rikito szint a viragmintabol, es koszonjon ez vissza pl. a cipodon, hogy pedig ne vidd tulzasba, hasznalj puderszint a taskadon, es a blezered is legyen vilagos! Szerintem az aranyszinu kegeszitok nagyon jol neznek ki az ilyen szines osszeallitasokkal!

3. Marine
------
3. Tengeresz

In the last 2-3 years, marine colors and striped clothes are faithfully coming back every summer. I really love them cause even though this is not a very complicated set to put together, they always make you look stylish and sophisticated. White flats are the best choice for an everyday look, but if you want to be special, put on a hat for an accessory! When you don't want to wear a necklace, hats can always draw the attention to your face.
--------------------------------------
Az utobbi 2-3 evben a tengereszminta minden nyaron husegesen visszatert. Nekem a kedvenceim koze tartoznak az ilyen stilusu szettek, mert nem nehez osszevalogatni a darabokat es mindig stilusos kulsot kolcsonoznek a viselojuknek. Hetkoznapi szetthez en feher sarut javasolnek, ha pedig ki akartok tunni a tomegbol, dobjatok fel az osszeallitast egy kalappal! Ha nincs kedved a nyaklanchoz, a kalap kivalo valasztas, mivel a tekintetet rogton az arcodra vonzza.I hope you liked today's post! If you want me to make combinations of clothes like this again, let me know in comments! :)

May the cookie be with you!
--------------------------------
 Remelem tetszett ez a bejegyzes, ha szeretnetek maskor is osszeallitasokbol montazsokat latni, akkor irjatok meg kommentben! :)

A suti legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése